گنجینه خانه داری
-خیس کردن برنج :برنج خشک را با آب گرم شسته و خیس کنید .مقداری نمک به اتدازه ای که آب برنج کاملا شور شود در آن ریخته و حداقل سه ساعت بگذارید خیس بخورد.
-جلوگیری از چسبیدن دانه های برنج :هنگام پخت برنج آبکش ،داخل آب برنج که در حال جوشیدن است مقداری آبلیمو اضافه کنید .رنگ برنج سفید و دانه های برنج به هم نمی چسبد.
-معطر شدن پلو:برای معطر شدن پلو می توانید چند لایه پیاز را در روغن سرخ کنید و نصف استکان آب به آن اضافه کرده و به صورت داغ روی برنج بریزید و پلو را دم کنید.
-برطرف کردن بوی سوختگی:برای برطرف کردن طعم و بوی سوختگی برنج یک تکه نان یا پیاز روی برنج قرار دهید.