آیةاللهالعظمی سبحانی
بانوان طلبه میتوانند فرهنگ دینی یک شهر را متحول کنند
حضرت آیةالله سبحانی گفتند: برخی از بانوان طلبه در شهرها تأثیر عملی ـ فرهنگی مضاعفی دارند و میتوانند فرهنگ دینی یک شهر را متحول کنند.
به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید در دیدار مدیر حوزههای علمیه خواهران با ایشان، ضمن بیان مطلب فوق، اقدامات صورت گرفته در حوزههای علمیه خواهران را مثبت و مفید خواندند و اظهار داشتند: باید بانوان طلبه بعد از اتمام تحصیل فعال و پویا باشند و صرفاً به اخذ مدرک و خودسازی اکتفا نکنند. آنان باید در ایجاد بالندگی جامعه هم تأثیرگذار باشند.
>ایشان ادامه دادند: بانوان طلبه در مدارس، شریعت و عقاید را تدریس کنند یا مجالس تبلیغی دایر کرده و از منابع مفید مانند نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه استفاده کنند تا جامعه اسلامی رشد و پیشرفت نماید.
حضرت آیةالله سبحانی بابیان اینکه کیفیت و مدت تحصیل حوزوی بانوان باید متفاوت از برادران باشد، گفتند: برادران برای تحصیل فراغت بیشتری دارند، اما خواهران همیشه نمیتوانند محصل باشند.
ارتقای علمی معنوی و تأثیر بر محیط هدف است
بر پایه همین گزارش، مدیر حوزههای علمیه خواهران هم در این دیدار با اشاره به درخشش بانوان طلبه در جشنوارههای مختلف علمی، گفت: با توسعه فعالیتهای حوزههای علمیه خواهران،هر یک از واحدهای حوزوی خواهران به یک قطب فرهنگی و تبلیغی در منطقه خود تبدیل شدهاند. حجةالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی با ارائه آماری از فعالیتهای این نهاد، خاطرنشان کرد: بانوان طلبه وارد فضای آموزش و پرورش شدهاند و اکنون حدود 12 هزار تحصیلکرده حوزههای علمیه خواهران بهعنوان معلم و مربی در آموزش و پرورش فعالیت میکنند و همچنین یک هزار و 500 بانوی طلبه حافظ قرآن هستند و صدها مربی قرآنی در حوزههای علمیه خواهران تربیت شدهاند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به ماموریتهای این نهاد، افزود: در درجه اول، ارتقای سطح علمی و معنوی خواهران طلبه و پس از آن اثرگذاری در محیط خانواده و نسل آینده مدنظر میباشد.
منبع : سایت افق حوزه