هفت توصيه مهم سياسي مقام معظم رهبري مد ظله العالي به دولت
1. كار و فعاليت و خدمت مستمر به مردم و پرهيز از حاشيه سازي
2. حفظ انسجام دروني و شنيده شدن يك صدا از دولت:
* بايد مراقبت شود تا در سخنان مسئولان دولتي تعارض وجود نداشته باشد و فلسفه تعيين سخنگو هم همين است كه از دولت صداي واحد در مسائل مختلف شنيده شود.
3. پرهيز از دو قطبي كردن جامعه با شعارها و دعواهاي سياسي:
* جناح بندي هاي سياسي اشكالي ندارد اما نبايد جامعه را به دو قطب تبديل كرد زيرا اين كار موجب دل زدگي و خستگي مردم و شكننده شدن محيط جامعه مي شود.
4. عبور دولت از جناح بندي ها در مسائل سياسي:
* علائق اعضاي دولت به برخي جناح هاي سياسي اشكالي ندارد اما دولت و اعضاي آن نبايد اسير جناح بندي ها شوند.
* در موضوع جناح بندي هاي سياسي همواره تأكيد بر رفاقت و اُنس با يكديگر است اما در برخي موارد هم مسئله متفاوت است و بايد حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعايت شوند.
* مسئله فتنه و فتنه گران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است كه آقايان وزرا بايد همان گونه كه در جلسه رأي اعتماد خود بر فاصله گذاري با آن تأكيد كردند، همچنان بر آن پايبند باشند.
5. رعايت سعه صدر و آرامش در قبال انتقادهاي منصفانه:
* آقاي رئيس جمهور از برخي انتقادها ناراحتند كه البته در برخي موارد هم واقعاً حق با ايشان است و برخي انتقادها، تند و گاهي غيرمنصفانه است.
* لزومي ندارد كه انسان بخواهد به هر مطلب يا انتقادي پاسخ دهد زيرا در برخي موارد سكوت بهتر استضمن آنكه هر حرفي هم كه بر ضد ما زده شود اين گونه نيست كه حتماً در ذهن افراد جامعه تأثير بگذارد و مورد قبول قرار گيرد.
* انتقاد بايد باشد اما انتقاد بايد با لحن خوب و منصفانه باشد و هدف از آن نيز بي آبرويي و سبك كردن طرف مقابل نباشد كه اين روش قطعاً غلط است- پاسخ به انتقادها هم بايد منطقي و با خونسردي داده شود.
6. موضع گيري صريح و قاطع در قبال مسائل منطقه اي و بين المللي:
* موضع گيري صريح و قاطع در مسائلي همچون فلسطين، رژيم صهيونيستي، غزه، سوريه، عراق، تكفيري ها و دخالت هاي آمريكا به نفع نظام جمهوري اسلامي است و منافاتي هم با زبان ديپلماسي و مذاكره ندارد.
*موضع گيري صريح و شفاف در خصوص اين مسائل، شاكله كلي نظام اسلامي و عقبه راهبردي نظام در ميان ملت ها را حفظ خواهد كرد.
7. تكيه بر توان و ظرفيت هاي داخلي و حمايت از توليد:
* كليد رونق اقتصادي كه مورد تأكيد رئيس جمهور محترم نيز است، مسئله توليد است. بايد با استفاده از ظرفيت هاي فراوان داخلي، توليد را به حركت در آورد تا رونق اقتصادي و افزايش صادرات غيرنفتي محقق شود.
* دولت بايد سياست هاي اقتصادي خود را با اقتصاد مقاومتي تطبيق دهد.
هفت توصيه مقام معظم رهبري مدظله العالي به دولت