در مدرسه علمیه نرجس خاتون(س) شاهین شهر شناخت شخصیت حضرت زهرا(س) مطرح شد.
حجت الاسلام هادی ضابطی گفت: در ماجرای فرزنددار شدن حضرت خدیجه(س) ایشان برای زنهای مکه پبغام فرستاد تا در زمان زایمان او حضور داشته باشند ولی خانمها اجابت نکردند و حضرت خدیجه (س) غصه دار شد در همین هنگام چهار زن بر حضرت خدیجه(س) وارد شدند مانند زنان بنی هاشم گندم گونه و قد بلند گویا زنان بنی هاشم هستند یکی از این زنها گفت خدیجه غصه نخور ما از طرف خداوند بسوی تو فرستاده شده ایم و خواهران تو هستیم من ساره هستم و این آسیه زن فرعون او همراه تو در بهشت است و این مریم دختر عمران و این کلثوم خواهر موسی است و خداوند ما را مبعوث کرد بسوی تو تا در موقع زایمان برای تو آنچه را که زنها انجام می دهند، انجام دهیم.
استاد حوزه گفت : همه انسانها با مجموعه ای از کثافات و نجاسات متولد می شوند اما فاطمه کسی است که خداوند در باره او می فرماید: “ إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَکُمْ تَطْهير" و وقتی حضرت متولد شدند نوری از وی ساطع شد که برای هیچ مخلوقی چنین نوری نبود و درخشش و قدرت این نور به حدی بود که وارد خانه های مکه شد بطوری که از تمام دیوارها عبور کرده و تمام شرق و غرب عالم را روشن کرد.
وی افزود: ساطع شدن نور حضرت به این خاطر است که خداوند می خواهد به مردم بفهماند که ای مردم فاطمه حجت است. در روایتی از امام صادق پرسیدن چرا فاطمه را زهرا نامیدند؟ حضرت فرمود هر وقت در محراب عبادت می ایستاد نورش برای اهل السماء می درخشید.
وی در تبیین آسمان گفت: آسمان دنیا اولین آسمان است و نزدیکترین ستاره به زمین صد میلیون سال نوری با زمین فاصله دارد که در کهکشان راه شیری می باشد و همچنین بی نهایت کهکشان وجود دارد همه اینها در آسمان اول است که کواکب زینت کننده آن است یعنی آسمان با وسعتی که با تلسکوب دیده می شود آسمان اول است و در روایات داریم آسمان اول نسبت به آسمان دوم مانند حلقه ای در بیابان است و آسمان دوم نسبت به آسمان سوم مانند حلقه ای است در بیابان و تا آسمان هفتم همین وضع ادامه دارد و به اینها می گویند سماء.