رهنمودهایی از حضرت آیت الله اشتهاردی ره به طلاب جوان
توصیه من به طلاب جوان آن است که تا زمانی حجره نشین هستند، در حجره از حرف های متفرقه و مباحثی که فاقد ارزش علمی و معنوی هست پرهیز کنند، با یکدیگر قرار بگذارند که حرف غیرعلمی نزنند. اگر این گونه شد، شیطان مأیوس می شود.
وظایف طلاب امروزی: محصل باید تصلّب داشته باشد، محکم بایستد تا نتوانند به راحتی او را برگردانند؛ و اگر بزرگان می گویند حوزه باید پاسخ گو باشد معنایش همین است؛ یعنی بایستی اشکالاتی را که بر دین، مذهب، امام معصوم علیه السلام، علما و سایر جهات دینی می کنند، پاسخ دهیم، نه این که با توجیه و در نظر گرفتن مصلحت، به نحوی اشکالات را تأیید کنیم! دشمنان از این طریق می خواهند دین اسلام را تغییر دهند، لذا مسئولیت محصلین این دوره بیشتر از شیخ انصاری ها و ماقبل ایشان است. شرایط امروزی به گونه ای است که طلاب محترم، هر کس در حد خودش باید مطالعاتی داشته باشد و جمله فاطلبوا العلم من مظانه و اقتبسوا من اهله، معنایش همین است.
عدالت واقعی: شما قائم به قسط و عدالت باشید؛ گر چه به ضرر خودتان یا پدر و مادر و اقوام درجه اول باشد. اگر می بینید طرف مقابل حق می گوید، آن را بپذیرید. این روحیه، روحیه ای است که اسلام آن را ایجاد کرده و قبل از اسلام این گونه نبوده است. لذا طبق دستورات اسلام، نباید متعصبات زمان جاهلیت در فرهنگ اسلام رسوخ نماید.
صبر در برابر سختی ها: اگر انسان مقداری گرفتاری دنیوی پیدا کرد، باید تحمل کند. مخصوصاً اهل علم و محصلین محترم در این زمینه باید توجه بیشتری داشته باشند و زندگی عالمان سلف را برای خود الگو قرار دهند. راز این که پس از گذشت سال ها از رحلت عالمان شیعه، هنوز کتاب های آنان تجدید چاپ می شود، این است که آنان برای خدا، هر مشکلی را با جان و دل خریده اند.
اخلاق نیکو: امیر بودن نباید انسان را وادار به جور کند، اگر فرزند حرفی زد باید محترمانه جواب او را داد. مرحوم آیت الله صدر در مدرسه فیضیه مکاسب می گفت، فرزندشان امام موسی صدر که خیلی باهوش و علاقه مند به تحصیل بود، هنگام درس اشکال می کرد، آیت الله صدر می فرمود: توجه بفرمایید عرایض بنده تمام شود، بعد آن چه فرمایش دارید علی الرأس والعین می پذیریم، این معنای اخلاق است.
نظر از: کوثر نور [عضو]
نظر از: رحیمی [عضو]
با سلام
با استغفار لبانت را مشغول ساز
با استغفار خود را خوش بو کنید تا بوى بد گناهان شما را رسوا نکند.
استغفار و گفتن لا الله الا الله بهترین عبادت است.
التماس دعا
یا علی علیه السلام
نظر از: کوثر نور [بازدید کننده]
با سلام
قالَ الإمام الجواد - عليه السلام - : ثَلاثٌ يَبْلُغْنَ بِالْعَبْدِ رِضْوانَ اللّهِ: كَثْرَةُ الاْسْتِغْفارِ، وَ خَفْضِ الْجْانِبِ، وَ كَثْرَةِ الصَّدَقَةَ.
«كشف الغمّة، ج 2، ص 349»
امام جواد - عليه السلام - فرمود: سه چيز، سبب رسيدن به رضوان خداي متعال مي باشد: نسبت به گناهان و خطاها، زياد استغفار و اظهار ندامت كردن. اهل تواضع كردن و فروتن بودن. صدقه و كارهاي خير بسيار انجام دادن.
غروب شفق گون نهمین آفتاب ولایت را تسلیت عرض می کنیم.
منتظر حضورتان در کوثر نور هستم.
نظر از: یثربی [عضو]
سلام با روز شمار غدیر و فضائل مولای عالم به روز هستیم.
به ما هم سری بزنید.یاعلی
فرم در حال بارگذاری ...
سلام
دوست عزیز با مطالب با نام اصحاب فیلم و مطلبی کامل و جامع درباره گروه تکفیری داعش به روزم
منتظر حضور گرم و مهربان شما عزیز هستم.