اجر و ثواب منتظران ظهور در كلام معصومين عليهم السلام
اميد به آينده در سرشت انسان به وديعه نهاده شده و خداوند هم بر آن تأكيد كرده و با تأكيد آسايش پس از دشواري را گوشزد مي كند. نااميدي و يأس از رحمت الهي را كفر و از گناهان كبيره برشمرده است. و هدف از آفرينش انسان را خليفه الهي و تكامل و در نهايت خير براي وي قرار داده است، اما اين خير زماني به طور كامل جامه عمل مي پوشد كه جامعه آرماني شكل گيرد و اين جامعه آرماني نيز در پناه حكومت شايستگان شكل مي گيرد و به بشريت در تمامي اديان وعده آن داده شده است و در مكتب اسلام علاوه بر نويد آن، توصيه به تلاش براي رسيدن به آن شده و دعوت به انتظار اين جامعه آرماني صورت گرفته است. اين جامعه آرماني با قيام جهاني مهدي موعود(عج) تحقق مي يابد و بر اين اساس انتظار ظهور و گشايش كار مسلمين نيز از باارزش ترين اعمال است.
در بيانات معصومين عليهم السلام هم به كرات از اهميت و ارزش انتظار سخن رفته است، چنانچه پيامبر(ص) مي فرمايد: باارزش ترين اعمال امت من انتظار فرج است. پيوسته شيعيان ما در غم و اندوهند تا زماني كه مردي از فرزندان من قيام كند كه به وسيله او قسط و عدل بر زمين حاكم شود، چنانچه ظلم و جور حاكم شده است و انتظار فرج عبادت است.
ابوخالد كابلي از امام زين العابدين(ع) نقل مي كند كه فرمود: غيبت امام دوازدهم(عج) طولاني مي شود، سپس فرمود: اي ابوخالد مردم زمان غيبت كه اعتقاد به امامت مهدي(عج) دارند و منتظر ظهور وي هستند بهترين مردم هر زمان مي باشند، زيرا خداوند متعال به آنها عقل و بصيرت و معرفت داده است، به طوري كه غيبت براي آنان مانند حضور است و مقام آنان مانند مجاهدين زمان پيامبر است. آنان مخلصونند و شيعه واقعي و دعوت كنندگان به دين مي باشند.
بعد مي فرمايد انتظار فرج خود بهترين فرج است.
علي(ع) فرمود: منتظر فرج باشيد و از رحمت خدا نااميد نشويد كه بهترين عمل نزد خداوند انتظار فرج است.
امام صادق(ع) فرمود: كسي كه در حال انتظار بميرد مانند كسي است كه در راه خدا شمشير بزند.
و نيز مي فرمايد: هر كس بميرد و منتظر ظهور باشد مانند كسي است كه در خيمه مهدي باشد. راوي مي گويد: سپس امام فرمود: بلكه مانند مجاهد در ميدان جنگ در كنار حضرت است بلكه مانند كسي است كه در ركاب پيامبر(ص) به شهادت برسد.
امام صادق(ع) از رسول الله(ص) نقل مي كند كه فرمود: بعد از شما مردمي مي آيند كه يك نفر از آن ها اجر و ثواب پنجاه نفر را دارد. گفتند: يا رسول الله ما در بدر و احد و حنين در كنار شما بوديم و قرآن هم بين ما نازل شد. پيامبر(ص) فرمود: شما تحمل و صبر آنان را نداريد.
حكيم بن عينيه مي گويد: پس از جنگ اميرالمؤمنين(ع) با خوارج نهروان مردي گفت: اي اميرالمؤمنين خوشا به حال ما كه در كنار شما با جهاد به اين سعادت و توفيق رسيديم. فرمود: به خدا قسم گروهي با ما در اين سعادت شريكند كه آباء و اجدادشان هنوز به دنيا نيامده اند. راوي با تعجب سؤال كرد چگونه؟ حضرت فرمود: گروهي در آخرالزمان مي آيند كه با همه اين فضائل شريكند و به ما سلام مي كنند و در همه مسير حق با ما شركت دارند. آنان منتظران فرج هستند.
هفته نامه صبح صادق/شماره545/دوشنبه 28 فروردين 1391
اجر و ثواب منتظران ظهور در كلام معصومين عليهم السلام
با سلام و احترام و عرض تسلیت
مطلب شما خیلی خوب و مفید است فقط اگر این 2 نکته را هم رعایت فرمایید خیلی بهتر است
1- کل مطلب را پشت سر هم و به هم چسبیده بدون فاطله نوشتید اگر قسمتی از جاهای مهم متن را (boldدرشت) بنویسید و نکات بالا را هم رعایت کنید مخاطب بهتر متوجه میشود
2-جلوی نام مبارک معصومین علیهم السلام حروف ع-ص-س-چه معنایی دارد
لطفا این را هم رعایت بفرمایید حتما تحیات را کامل بنویسید -سلام الله علیها -صلی الله علیه وآله و سلم- علیهم السلام به خصوص که ما طلبه هستیم باید بیشتر رعایت کنیم با تشکر