طرز تهیه گوش فیل و شربت
● مواد لازم برای شربت :
شكر۲فنجان
آب یك فنجان
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده یك قاشق مرباخوری
آبلیمو یك قاشق مربا خوری
● طرز تهیه شربت :
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را
اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از
روی شعله بر می داریم.
● گوش فیل
▪ مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
ماست نصف فنجان
روغن جامد یك قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر یك قاشق چایخوری
آرد به مقدار كافی
● طرز تهیه:
در ظرف گودی ماست و تخم مرغ و بیكینگ پودر را خوب به هم می زنیم و روغن
را اضافه كرده و آرد را كم كم اضافه می كنیم تا خمیر صاف و یك دستی تهیه شود.
سپس آن را چند قسمت كرده و چانه می گیریم و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم
تا سطح خمیر خشك نشود و جا بیفتد.
بعد از یكی دو ساعت هر یك از خمیرها را با وردنه روی میز به قطر ۲ میلی متر پهن
كرده و با قالب گردی خمیر را به صورت دایره قالب می زنیم. سپس یك طرف دایره
را جمع كرده و در روغن داغ سرخ می كنیم . سپس روی آنها پودر قند می پاشیم و در
ظرف می چینیم.
● نكاتی در مورد تهیه گوش فیل:
۱- در صورتی كه بخواهید روی گوش فیل پودر شكر بپاشید، در این صورت قطر خمیر
را كمی نازك تر كنید.
۲- گوش فیل را می توانیم به شكلهای، مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.
۳- اگر روغن گوش فیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد كرد.
۴- اگر شربت رقیق باشد، گوش فیل زود نرم و بیات می شود.
● یادآوری: برای سرخ كردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده كنید،
چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.