خواص میوه جات بر اساس رنگ آن
اولین چیزی كه در هنگام انتخاب یک میوه برای خوردن شما را جذب كرده رنگ و جلوه خاص آن میوه است،آیا می دانید میوه های مختلف با رنگ های متفاوت چه خواصی دارند؟
رنگ زرد
رنگی شادیآفرین،درخشان،زنده و محرك.سبزیجات و میوههای زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا میباشند.میوهجات و سبزیهای زردرنگ تصفیهكننده كبد و رودهها و كلیههاست.این مواد غذایی در درمان بیماریهای معده (ورم معده) كیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشكلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژیزا میباشند و محرك اعصاب.
زردآلو
سرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،كاهشدهنده افسردگی و تقویتكننده اعصاب.
آناناس
تقویتكننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماریهای ریه.
به
تقویتكننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بیماریهای ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده میشود.
گلابی
از بین برنده ضعف و بیحالی،تقویتكننده اعصاب،رفع تنبلی رودهها،رفع یبوست و بیماریهای رودهای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ كلیه.
آلو
انرژیزا و از بین برنده كمخونی و ضعف و سستی،برطرفكننده یبوست،محرك اعصاب،مناسب برای كلیهها.
سیب زرد
انرژیساز،ضد عفونی كننده قوی روده و مناسب برای تقویت رودهها و معده،محرك كلیهها و مناسب برای سنگ كلیه و مجاری ادرار،تقویتكننده اعصاب،رفعكننده یبوست و اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.
منبع:بیتوته