خواص میوه جات بر اساس رنگ آن
اولین چیزی كه در هنگام انتخاب یک میوه برای خوردن شما را جذب كرده رنگ و جلوه خاص آن میوه است،آیا می دانید میوه های مختلف با رنگ های متفاوت چه خواصی دارند؟
رنگ قرمز
رنگیاست محرك و اشتهاآور.رنگی پر انرژی كه همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده میشود.معمولا ما برای خوردن خوراكیهایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم.
این رنگ و در واقع میوهها و سبزیجات قرمز رنگ علاوه بر این كه افزایش دهنده اشتها هستند،برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن دارند بسیار مناسب است.همچنین در درمان عفونتها و سوختگیهای شدید بسیار موثر است و معمولا این گونه میوهها و سبزیجات در درمان بیماریهای ریوی،مشكلات روده (یبوست) و رحم به كار برده میشود.مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویتكننده روده و كبد است.
گیلاس
تقویتكننده و انرژی زا.تنظیم كننده كبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها آور،دفعكننده مواد زائد و سموم از بدن.
توت فرنگی
در درمان سل ریوی بسیار سودمند است و همچنین در درمان عفونتهای روده.
انار
جلوگیری از تنگی نفس.مناسب برای روده و تصفیهكننده خون.
انگور فرنگی
موثر در درمان تبهای عفونی،محرك اشتها و رفع یبوست.
شاتوت
تصفیهكننده خون،مناسب برای بیماریهای كمخونی و مشكلات ریوی.
فلفلقرمز
تحریك قوای هاضمه،مناسب برای خونریزیهای رحم،رفع فلج،رفع یبوست و بیماریهای روده.
منبع:بیتوته