مواد لازم برای 9 نفر :
موز درشت 5 عدد
شکر یک پیمانه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
کره آب شده 2/5 قاشق غذاخوری
بادام هندی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
1. موزها را در غذاساز پوره کنید.
2. تابه نچسب را روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود. پوره موزها را در آن بریزید و دایم هم بزنید تا کاملا طلایی شوند.
3. شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکرها آب شوند.
4. پودر هل را اضافه کنید، مراقب باشید مخلوط نسوزد وقتی این مخلوط موزها از ظرف مثل حلوا ور آمد کره را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید.
5. در این مرحله باید بادام هندی را اضافه کنید.
6. قالبی همچون قالب باقلوا یا هر قالب صاف دیگر را انتخاب کنید و با کمی از کره آب شده چربش کنید.
7. مخلوط را داخل قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و دستکم 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
8. حلوا را با شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
سلام دوست عزیز طاعات قبول این حلوا که آرد ندارد چگونه سفت میشه موز که خودش یه حالت نرمی دارد وقتی سرخ شود . ممنون
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
باسلام وقبولی طاعات
این حلوای موز می باشد و مواد تشکیل دهنده آن موز می باشد به همین علت احتیاج به آرد نداردو با حلوایی که از آرد تهیه می شود متفاوت است. اگر موزها را تفت می دهیم به خاطر ذوب شدن شکر می باشد و همانطور که نوشته شده باید مواد را بعد از آماده شدن در یخچال گذاشته شود.
موفق باشید