طرز تهیه زولبیا و شربت
● مواد لازم برای شربت :
شكر۲فنجان
آب یك فنجان
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده یك قاشق مرباخوری
آبلیمو یك قاشق مربا خوری
● طرز تهیه شربت :
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده،
سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
● زولبیا
▪ مواد لازم:
نشاسته۲۰۰ گرم
ماست ۱۸۰گرم
آرد۲۰ گرم
زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری
روغن جامد یك قاشق چایخوری
جوش شیرین یك دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب یك قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس
خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم
تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب
یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص
می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده،
در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به
صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن
آ نها را پشت و رو می كنیم.
زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و
در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
● یادآوری: برای سرخ كردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده كنید، چون
روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.